• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Man.United haalt jong talent uit derde klasse

  Manchester United bouwt aan de toekomst. Dinsdag heeft coach Alex Ferguson de komst van de 18-jarige Nick Powell bevestigd. De ex-jeugdinternational komt over van derdeklasser Crewe en tekende een contract voor 4 jaar.

  "We volgen Powell al maanden", zegt Ferguson (foto) over de middenvelder, die ook in de spits uit de voeten kan. "Hij bulkt van het talent en heeft bij Crewe een prima opleiding gekregen. Ik ben heel tevreden dat hij voor Manchester United gekozen heeft. Hij kan ons veel bijbrengen en ik kijk ernaar uit met hem samen te werken."

  Ook Powell is in de wolken met zijn transfer naar Man.United. "Dit is een droom voor me", klinkt het. "Ik heb een mooie tijd beleefd bij Crewe en ik wil de club bedanken voor alles wat ik er geleerd heb. De Premier League wordt een grote uitdaging. Ik kijk ernaar uit."