• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Beerschot zal een sterke ploeg hebben"

  Ambitieys Beerschot mikt met koster op linkerkolom.

  Beerschot heeft al zeven nieuwe spelers aangetrokken. Met nieuwe coach Adrie Koster mikt het resoluut op de linkerkolom van het klassement. Preses Patrick Vanoppen: "Ja, we zijn ambitieus."

  Met Stijn Wuytens en Goran Galesic haalde Beerschot al zijn zevende en achtste zomertransfer binnen. "We mikten op jonge, hongerige en doorverkoopbare talenten", zegt Patrick Vanoppen in Gazet van Antwerpen.

  "Het ziet er goed uit. Nog voor de trainingen beginnen is ons huiswerk voor 80% klaar. Alleen achteraan zoeken we nog versterking. Er gaan ook nog enkele spelers weg. Er is interesse voor MacDonald. Losada willen we houden."

  Wuytens: "Project van Beerschot beviel me"

  Stijn Wuytens is na Funso Ojo al de tweede speler die overkomt van PSV. De 22-jarige middenvelder begon zijn carrière bij Genk, maar had snel een transfer naar PSV te pakken. Bij Beerschot vindt hij zijn broer Dries terug.

  "Ik kwam vorig seizoen enkele keren kijken en de club beviel me. Bij PSV is er zoveel concurrentie dat het beter was om te vertrekken. Ik had ook geen zin om op de nieuwe trainer, Dick Advocaat, te wachten."

  Wuytens was erg gecharmeerd door het project van Beerschot. "De club trok goede spelers aan en de trainer brengt de Nederlandse voetbalschool. Let maar op, Beerschot zal een sterke ploeg hebben."