• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Prandelli: "Kroatië is onberekenbaar"

  "Balotelli moet beseffen dat hij niet elke match kan beslissen."

  Italië hield zondag titelverdediger Spanje op een gelijkspel. Bondscoach Cesare Prandelli denkt echter dat de volgende match, tegen Kroatië, moeilijker wordt. "Het duel met Kroatië wordt beslissend."

  "De Kroaten zijn onberekenbaar", zegt Prandelli. "Dat duel wordt beslissend."

  "Ik wil nog niet verraden hoe ik mijn pionnen op het middenveld zal schikken. De Rossi speelde schitterend tegen Spanje, maar dat was vooral in een defensieve rol. Ik wil hem meer naar voren sturen."

  Balotelli was de zwakke schakel tegen Spanje. "Hij moet beseffen dat hij niet elke match kan beslissen. Ik zou hem liever wat eenvoudiger zien spelen",  zegt Prandelli over de Italiaan van Ghanese afkomst.