• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ontevreden Huntelaar spreekt niet met de pers

  In de voorronde van het EK jaste Huntelaar de ballen er schijnbaar moeiteloos in.

  De zenuwen bij Oranje staan strak gespannen. Naast de verwerking van de nederlaag tegen de Denen moet het brandje rond Klaas-Jan Huntelaar nog geblust.

  Huntelaar vindt dat hij geen eerlijke kans krijgt en moet toekijken hoe Robin van Persie de voorkeur op hem krijgt. Van Persie krijgt uit enkele hoeken dan weer de wind van voren, omdat hij moeilijk scoort in zijn internationale shirt.

  In de aanloop naar Duitsland zijn alle Nederlandse spelers beschikbaar voor de pers, behalve eentje: Schalke-spits Huntelaar, die in de voorronde twaalf goals maakte in acht wedstrijden (twee meer dan Van Persie in zes matchen).

  "Huntelaar spreekt niet met de media", zegt de Nederlandse bond. Over de reden van zijn zwijgzaamheid rept de KNVB met geen woord, maar duidelijk is dat Huntelaar, die tegen Denemarken wel mocht invallen, geen olie op de golven wil gieten.