• home
 • video
 • pas verschenen

  Koster: "Meteen een goed gevoel bij Beerschot"

  Beerschot stelt dinsdag Adrie Koster voor als nieuwe coach. In Het Laatste Nieuws lichtte de Nederlander al kort zijn keuze voor de Antwerpse club toe.

  "Ik doe mijn huidige job met plezier", zegt Koster, momenteel nog trainer van de nationale beloften van Nederland. "Maar ik zie de spelers maar een keer per maand, soms zelfs maar om de twee maanden. Ik geef heel graag training en sta heel graag op het veld. Daarom wilde ik graag weer bij een club aan de slag."

  "Van bij het eerste gesprek met Beerschot had ik een goed gevoel. Beerschot is een club met ambitie en heeft mogelijkheden. Ik ben enthousiast om te beginnen en wil de club hogerop helpen."

  Maakt de ex-Club-trainer zich geen zorgen over de financiële situatie? "Ik weet dat er problemen zijn geweest en dat de club heeft moeten besparen. Maar dat is allemaal doorgesproken. Ik heb een goede indruk van de situatie."