• home
 • video
 • pas verschenen

  Gorius: "Ik wil geen afscheid in mineur"

  Gorius: "Wordt liever herdacht als een correcte speler dan een goeie speler."

  KV Mechelen verloor zijn beide matchen in de play-offs. Sterspeler Julien Gorius wordt door sommigen met de vinger gewezen, maar hij bijt van zich af in Gazet van Antwerpen. "Enkel als ik goed speel, hou ik zoveel mogelijk opties open voor volgend seizoen."

  KV Mechelen is al een tijdje kopje-onder gegaan en ook stuurman Julien Gorius heeft daar niets aan kunnen veranderen. Sommige fans nemen hem dat kwalijk. "Dat zijn logische reacties van gefrustreerde supporters, maar veel steek houden ze niet", zegt Gorius.

  "Als ik vertrek heb ik liever dat ze me herinneren als iemand die altijd correct was dan een speler die hier goed gespeeld heeft. Ik heb geen schrik voor een afscheid in mineur. De mensen weten echt wel dat ik hier vier jaar speelde, geen twee maanden."

  Gorius steekt wel niet onder stoelen of banken dat hij uitkijkt naar een andere club. "Ik vind het tijd voor de volgende stap", zegt de Fransman. "Maar ik denk nog niet aan de toekomst. Mijn enige doel is om de ploeg nog aan zoveel mogelijk punten te helpen. Enkel als ik goed speel, hou ik zoveel mogelijk opties open voor volgend seizoen."

  Timmermans: "In elke linie moet versterking komen"

  De zorgwekkende reeks van KV Mechelen, met vijf nederlagen op een rij, baart ook het bestuur zorgen. Een van de eerste conclusies is dat de kern een kwaliteitsinjectie nodig heeft.

  "Er moet in elke linie versterking komen", zegt voorzitterJohan Timmermans in Gazet van Antwerpen. "Er moeten ook enkele spelers afvloeien. Het tussenseizoen en volgend seizoen worden erg belangrijk voor ons."