• home
 • video
 • pas verschenen

  Utrecht betaalt tickets terug na wanprestatie

  FC Utrecht wil een geste doen voor zijn trouwe supporters.

  FC Utrecht heeft besloten om de tickets van de 128 fans die het team donderdag kwamen aanmoedigen bij De Graafschap terug te betalen. Utrecht verloor de wedstrijd na een ware wanprestatie kansloos met 3-0.

  Voor de match had De Graafschap al zes keer op rij verloren. De nederlaag van Utrecht kwam dan ook als een donderslag bij heldere hemel. De spelers en het clubbestuur schamen zich voor de uitschuiver en beslisten daarom om een geste te doen voor de meegereisde supporters.

  "We beseffen dat dit gebaar het verlies niet goedmaakt, maar we willen de trouwe aanhang toch enigszins tegemoet komen", laat de club in een verklaring weten.

  De Graafschap sprong door de 3-0-zege over Excelsior weg van de laatste plaats. FC Utrecht staat op de 13e plaats.