• home
 • video
 • pas verschenen

  Galitsios ontloopt schorsing, Cordaro niet

  Galitsios krijgt geen schorsing voor zijn rode kaart tegen Beerschot.

  Lokeren-verdediger Georgios Galitsios wordt niet geschorst na zijn uitsluiting tegen Beerschot. Voor Alessandro Cordaro kende het Sportcomité minder genade: de KVM-middenvelder moet één wedstrijd toekijken voor zijn rode kaart tegen Lierse.

  Galitsios werd tegen Beerschot halfweg de eerste helft uitgesloten voor een vermeende tackle op Sherjill MacDonald, maar de Griekse verdediger van Lokeren wordt dus niet verder bestraft.

  Met een mannetje meer stoomde Beerschot door naar een 4-1-zege. Lokeren staat daardoor na twee speeldagen in Play-off II laatste in groep B met amper één punt.

  Alessandro Cordaro werd tegen Lierse uitgesloten voor een slag aan Kenny Thompson. De KVM-middenvelder wordt voor één wedstrijd geschorst, maar kan zaterdag wel nog spelen tegen OH Leuven.  Ook KV Mechelen staat laatste in zijn groep met nul punten uit twee wedstrijden.