• home
 • video
 • pas verschenen

  Broer van Gilbert krijgt job bij Accent Jobs

  Jérôme en Philippe Gilbert verkenden vandaag Luik-Bastenaken-Luik.

  Jérôme Gilbert, de jongere broer van Philippe, wordt wielerprof bij Accent Jobs. Hij kan in Luik-Bastenaken-Luik al zijn debuut maken.

  Jérôme Gilbert reed de voorbije jaren voor een aantal kleinere ploegen, maar nu wordt hij opgevist door het grotere Accent Jobs. "We hadden hem er graag in het begin van het jaar al bijgehad", zegt manager Thierry Eeckman. "Nu we wat meer financiële armslag hebben, nemen we de broer van Philippe er graag bij."

  "Publicitair is hij belangrijk, maar ook op sportief vlak zijn we versterkt. Jérôme wordt een manusje-van-alles. Graag hadden we hem al in ons team gehad voor Luik-Bastenaken-Luik. Ons dossier ligt al bij de UCI. Ik hoop dat het snel in orde komt."

  Accent Jobs is de ploeg van onder anderen Leif Hoste, Stefan van Dijk en Jurgen Van Goolen. Lucien Van Impe is er ploegmanager. Hij wordt bijgestaan door Thierry Marichal.