• home
 • video
 • pas verschenen

  "Reza kan voor vier jaar tekenen bij Standard"

  Trekt Reza na dit seizoen naar Standard?

  Standard trekt al langer aan de mouw van STVV-spits Reza, maar nu lijkt de interesse concreet te worden. Standard heeft de 24-jarige Nederlander een contractvoorstel voor vier seizoenen gedaan.

  "Het klopt dat hij voor vier jaar kan tekenen in Luik, maar zover is het nog helemaal niet. Er is nog geen akkoord tussen Reza en Standard en ook de clubs moeten het nog eens worden", zegt Reza's manager Harold Eijkelkamp in Het Belang van Limburg.

  "Ook Groningen en Utrecht zijn geïnteresseerd, maar dat zijn middenmoters. Standard is een topclub in België. Naar Luik verhuizen spreekt Reza wel aan."

  Reza zelf geeft de interesse van Standard toe. "Ik heb van mijn manager gehoord dat Standard een voorstel deed", zegt hij. "Zelf heb ik nog niet met Standard of met een andere club gesproken. Ik focus me op STVV. Ik wil het behoud verzekeren en daarna zie ik wel. Standard? Een mooie club, een van de leukste van België. Maar dat zijn zaken voor later."