• home
 • video
 • pas verschenen

  Houben: "Garandeer dat Been Genk-coach blijft"

  In Genk ging de druk van de ketel toen de kampioen zich op de slotspeeldag van de reguliere competitie voor PO I plaatste. Voor preses Herbert Houben heeft coach Mario Been zo zijn doel bereikt. Houben bevestigt dan ook dat Been volgend seizoen aanblijft.

  Herbert Houben klinkt ontspannen nu Genk in de play-offs zit en bovendien tegen Club en Gent aardig acteerde.

  Ook over wie volgend seizoen coach zal zijn, heerst geen twijfel meer. "Ik kan garanderen dat Mario Been onze coach blijft. Tenzij we nog 8 keer met 6-0 verliezen, maar dat zal niet gebeuren", zegt Herbert Houben in Het Laatste Nieuws.

  "Er waren discussies over Been, maar de doelstelling is behaald. Of we al dan niet Europees voetbal halen, verandert de houding tegenover Mario niet meer. Hij is belangrijk voor Genk."