• home
 • video
 • pas verschenen

  Wils na nieuwe blessure: "Ik voel me leeg"

  Stef Wils sukkelt dit seizoen van de ene blessure in de andere. Tegen STVV moest de Westerlo-verdediger er weer af. "Dit wordt te veel voor mij", klinkt hij ontmoedigd.

  De kans is groot dat Stef Wils dit seizoen niet meer in actie komt voor Westerlo. Afgelopen weekend moest hij met een knieblessure naar de kant. Later deze week zal blijken hoe ernstig de blessure is.

  "Maar wellicht is het een verrekking of een scheurtje in de mediale band", zegt Wils in Gazet van Antwerpen. "Ze vrezen ook dat mijn meniscus geraakt is. Als dat allemaal klopt, dan is mijn seizoen voorbij."

  "De voorbije tien jaar had ik nauwelijks een blessure, nu heb ik om de haverklap prijs. Ik vraag me soms af wat ik misdaan heb? Dit is verschrikkelijk. Het liefst van al zou ik alleen in een hoekje willen kruipen. Dit wordt mentaal te veel voor mij. Ik voel me helemaal leeg."