• home
 • video
 • pas verschenen

  Vermaelen: "We gaan vol voor CL-ticket"

  De verdediging van Arsenal hield de laatste wedstrijden vier keer de nul.

  Arsenal, de club van Thomas Vermaelen, is bezig aan een sterke reeks in de Premier League. In de laatste zes wedstrijden hield het team vier keer de nul. "Deze reeks is de verdienste van het hele team", zegt Vermaelen op de website van Arsenal.

  Twee maanden geleden leek Arsenal volledig uitgeteld voor de prijzen. Nu prijkt het op de derde plaats in de rangschikking, na een sterke reeks.

  "Het draait allemaal om onze organisatie. Deze reeks is niet enkel de verdienste van de verdedigers, maar van het hele team", zegt Vermaelen. "We zitten in een goede periode en moeten daar gebruik van maken. We gaan vol voor de derde plaats."

  Arsenal presteert dit seizoen niet altijd even constant. "In sommige wedstrijden hebben we fantastisch gespeeld. In deze competitie moet je constant presteren. Ik ben ervan overtuigd dat we daar volgend seizoen in zullen slagen."

  Arsenal staat momenteel op de derde plaats, twee punten voor grote rivaal Tottenham. Woensdag speelt het nog tegen Wolverhampton. Het ziet er dus goed uit. "Als we elke wedstrijd winnen, blijven we Tottenham voor. Dat zullen we dus proberen", klinkt het.