• home
 • video
 • pas verschenen

  Been: "Genoeg volk achter de bal tegen KVK"

  Genk-trainer Mario Been heeft met Kevin De Bruyne (l) een speler in bloedvorm ter beschikking.

  In Play-off I krijgt Racing Genk woensdag het bezoek van Kortrijk. Coach Mario Been is op zijn hoede. "Kortrijk is een sterke tegenstander, maar als iedereen er voor gaat, moeten we kunnen winnen", luidt het.

  "Ik hoop dat zij vroeg druk gaan zetten want dat geeft ons ruimte en mogelijkheden. KVK is ook sterk in de omschakeling. Kijk maar naar hun derde goal tegen Club. We zullen dus voldoende jongens achter de bal moeten houden", weet Been.

  Aan vertrouwen ontbreekt het de kampioen niet. Genk won afgelopen weekend overtuigend van Gent (2-0) en heeft weer een Europees ticket in het vizier.

  "Ik merk dat het goed zit in de groep", gaat de trainer voort. "Er wordt goed getraind en er is plezier. We hebben ook eindelijk een paar duels met dezelfde opstelling kunnen spelen. Zo krijg je vanzelf automatismen."