• home
 • video
 • pas verschenen

  "Dembele kan dingen die niemand anders kan"

  "Dembele heeft geen limiet", zegt zijn ploegmaat Brede Hangeland.

  Fulham is aan een opmars bezig in de Premier League en dat heeft het voor een groot deel te danken aan Moussa Dembele, die helemaal zijn draai heeft gevonden in zijn rol op het middenveld. Ook zijn ploegmaat Brede Hangeland is onder de indruk.

  "Die nieuwe rol heeft de druk wat bij hem weggenomen", zegt Brede Hangeland, de Noorse ploegmaat van Dembele, op de site van Fulham. "Hij doet het op dit moment geweldig, de tegenstanders hebben hun handen vol aan hem."

  "Hij kan dingen die niemand anders kan. Wat hij soms uitsteekt op training is onvoorstelbaar. Als hij blijft werken aan zijn afwerking, dan heeft hij een mooie toekomst voor zich. Hij heeft geen limiet."