• home
 • video
 • pas verschenen

  Fans van Marseille hopen op verlies

  De South Winners 87 zien PSG als hun grote rivaal.

  Olympique Marseille kan woensdag maar beter verliezen, als het zijn fans tevreden willen houden. Woensdag speelt het tegen Montpellier, dat in een strijd om de titel verwikkeld is met PSG. De fans willen absoluut niet dat grote rivaal PSG kampioen speelt.

  Montpellier is dit seizoen dé grote verrassing in de Franse Ligue 1. Als het woensdag wint tegen Marseille, verstevigt het zijn leiderspositie. Marseille staat momenteel slechts op een negende plaats in de rangschikking en doet dus niet meer mee voor de prijzen.

  De supportersclan South Winners 87 hoopt dan ook dat Marseille zijn slechte reeks (tien nederlagen in elf wedstrijden) woensdag verderzet.

  "Laten we Montpellier niets in de weg leggen, zodat PSG geen kampioen wordt dit jaar", staat te lezen op de website van SW 87.

  De fans van Marseille zijn de titelstrijd uit 1999 nog altijd niet vergeten. In dat jaar verloor PSG met 3-2 tegen Bordeaux, dat op die manier de titel pakte, ten koste van Marseille. "We laten Montpellier beter winnen, we zijn de lessen uit het verleden niet vergeten", klinkt het.