• home
 • video
 • pas verschenen

  Sterke Hazard is opnieuw de man bij Rijsel

  Eden Hazard maakte de 0-1 voor Rijsel vanaf de stip.

  Rijsel heeft de titelstrijd nog altijd niet opgegeven. Eden Hazard liet tegen Evian met een goal en een assist weer een staaltje van zijn talent zien: 0-3. Montpellier won met het kleinste verschil van Saint-Etienne en klimt weer (even?) over PSG.

  In Evian-Rijsel werd Eden Hazard na 36 minuten foutief afgestopt in het strafschopgebied. Hij zette zich zelf achter de bal voor de penalty: 0-1. Na de rust kon Rijsel de score uitdiepen. Payet en Pedretti schreven hun naam bij op het scoreblad, die laatste op aangeven van Hazard.

  De koppositie in Frankrijk is, mogelijk voor even, weer voor Montpellier. Een brilscore leek in de maak tegen Saint-Etienne, tot Giroud heerlijk uithaalde in de slotminuut. PSG kan zondag wel opnieuw leider worden. PSG ontvangt dan Bordeaux.