• home
 • video
 • pas verschenen

  Mancini: "Tevez kan belangrijke rol spelen"

  Roberto Mancini: "De afgelopen maand heb ik elke dag gepraat met Carlos."

  Carlos Tevez zorgde gisteren voor de ommekeer met zijn invalbeurt in de topper tussen Manchester City en Chelsea. Enkele maanden geleden werd hij nog uitgespuwd, maar nu wordt hij weer geprezen. Tevez had daar maar één assist voor nodig.

  Carlos Tevez vierde woensdag zijn comeback bij Manchester City in stijl met een assist. De Argentijn stond sinds september buitenspel, nadat hij had geweigerd om in te vallen bij Bayern München.

  "Carlos is nog geen 100%, maar elke dag wordt hij beter en hij kan nog een heel belangrijke rol spelen voor ons in de titelstrijd", zegt City-coach Roberto Mancini. "Zijn assist was fenomenaal."

  "Ik heb na de match gepraat met Carlos en uiteraard was hij net als de andere spelers gelukkig. De afgelopen maand heb ik elke dag op hem ingepraat. Geef hem nog twee weken en hij zal top zijn."

  Samir Nasri werkte de assist van Tevez af en bezorgde City de zege tegen Chelsea. "Hij toonde de juiste ingesteldheid en hij heeft getoond welke waarde hij nog kan hebben voor ons", zegt de Fransman.