• home
 • video
 • pas verschenen

  Murray twijfelt aan ontmoeting met België

  Groot-Brittannië komt mogelijk onthoofd aan de start van de Daviscup-ontmoeting met België (6 tot 8 april). Sterkhouder Andy Murray wil ver geraken op het toernooi van Miami en dat zet zijn deelname aan de Daviscup op het spel.

  Andy Murray: "Of ik meedoe tegen België hangt af van mijn prestaties in Miami. Je moet van het best mogelijke scenario uitgaan en dat betekent dat ik zondag nog speel."

  Als Murray er vroeg uitligt, wil hij wel overwegen mee te doen in de Daviscup. Kapitein Leon Smith acht die kans klein, ook al omdat Murray zich op het gravelseizoen wil voorbereiden in de Verenigde Staten, bij coach Ivan Lendl.

  Groot-Brittannië en België ontmoeten mekaar in de tweede ronde van de Euro-Afrikaanse zone. De winnaar speelt in september play-offs voor een plaatsje in de Wereldgroep.