• home
 • video
 • pas verschenen

  Rochus en Darcis voeren Daviscup-team aan

  Rochus en Darcis zijn de Belgische speerpunten in de Daviscup.

  De Belgische Daviscup-kapitein Johan Van Herck heeft z'n team bekendgemaakt voor de confrontatie tegen Groot-Brittannië in de tweede ronde van de Euro-Afrikaanse zone. Malisse, die aangegeven had niet meer te spelen in de Daviscup, is er niet bij.

  De Belgische selectie:

  • Olivier Rochus (ATP-52)
    
  • Steve Darcis (ATP-68)
    
  • Ruben Bemelmans (ATP-143)
    
  • David Goffin (ATP-148)

  Kapitein Johan Van Herck kiest dus, rekening houdend met het verstek van Malisse, voor de Belgen die het hoogst op de wereldranglijst staan.

  De Britten kunnen wellicht rekenen op de steun van Andy Murray, de nummer vier van de wereld. De duels worden alvast in "zijn" Schotland afgewerkt, van 6 tot 8 april. De winnaar van het duel speelt in september baragewedstrijden voor een plaatsje in de Wereldgroep.