• home
 • video
 • pas verschenen

  Høgli: "Ik lijk wel een clown met die badmuts"

  Tom Høgli: "Ik voelde het bloed stromen."

  Tom Høgli moest zondag in de Brugse stadsderby vroegtijdig naar de kant na een onvrijwillige elleboogstoot van Cercle-spits Amido Baldé. "Ik hou er wellicht een groot litteken aan over, maar dat is dan een mooie herinnering aan de derby."

  Tom Høgli neemt Baldé niets kwalijk. "Het was niet opzettelijk, zoiets kan gebeuren. Maar ik wist meteen dat het ernstig was, want ik voelde het bloed stromen", zegt de Club-speler in Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.

  De Noor kreeg 11 hechtingen. "Ik hou er wellicht een groot litteken aan over, maar dat is een mooie herinnering aan de derby."

  "Zondag deed het wel pijn, maar maandag had ik er geen last meer van. Woensdag speel ik wellicht met een bescherming. De dokter toonde me al een soort badmuts. Het zag er echt niet uit. Ik lijk wel een clown met die badmuts op."

  "Het zal sowieso wel pijn doen als ik de bal op die plaats raak, maar ik zal wel met die bescherming moeten spelen." Woensdag sluit Club Brugge de reguliere competitie af met een thuiswedstrijd tegen Lierse.