• home
 • video
 • pas verschenen

  "Ballack wil in Amerika gaan voetballen"

  De manager van Michael Ballack heeft verklapt dat de Duitse middenvelder komende zomer wellicht in de MLS zal spelen. "Het is nu afhankelijk van wie hem kan betalen."

  De 37-jarige Michael Ballack komt nog maar weinig aan spelen toe bij Leverkusen. Een avontuur in de VS zegt hem wel nog iets. New York, Philadelphia, Montréal, Chicago en Seattle zouden in de running zijn om de Duitser binnen te halen.

  "Het is nu afhankelijk van wie hem kan betalen", zegt zijn manager Todd Durbin. New York, de club van Thierry Henry, zou de voorkeur wegdragen van Ballack, maar de club uit The Big Apple zou zijn pijlen op Stephen Ireland (Aston Villa) richten.

  Toch is geld niet het belangrijkste. "Hij heeft in zijn carrière al 160 miljoen euro verdiend. Michael houdt van de VS en wil iemand zijn waar jongeren naar opkijken en die een ploeg aan de overwinning kan helpen."