• home
 • video
 • pas verschenen

  Seizoen van Cyriac is voorbij

  Zowel Cyriac als Tchite valt met een knieletsel uit in de match tegen OHL.

  Standard heeft tegen OHL dan wel het beoogde Play-off I-ticket gehaald, het verloor wel zijn spitsenduo Cyriac-Tchite met knieblessures. Cyriac is er het ergst aan toe: zijn seizoen is afgelopen.

  Cyriac bezeerde zijn rechterknie, waar hij eerder aan geopereerd was. De eerste onderzoeken wijzen op een zware verzwikking. Volgende week wordt zijn toestand verder bekeken, maar het staat vast dat het seizoen van Cyriac nu al afgelopen is

  Ook Tchite moest het veld met een knieletsel verlaten, maar voor hem valt de schade mee: een stevige kneuzing. Hij mist de laatste match van de reguliere competitie op KV Mechelen, maar zou tegen het begin van de play-offs opnieuw fit zijn.