• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook hartstilstand bij 23-jarige in provinciale

  Daags na de hartstilstand van Muamba gebeurt hetzelfde bij een speler van Arquet.

  De Premier League werd zaterdag getroffen door een drama, toen Bolton-speler Fabrice Muamba na een hartstilstand neerstuikte op het veld. Zondag gebeurde in de Naamse eerste provinciale hetzelfde bij een speler van Arquet.

  Kort voor rust in de FA Cup-match Tottenham-Bolton viel Muamba neer. De 23-jarige middenvelder vecht nog steeds voor zijn leven.

  Als door een tragisch toeval overkwam het zondag ook een speler van Arquet in de eerste provinciale in Namen. Tijdens de opwarming voor de match op Schaltin zeeg de eveneens 23-jarige speler in elkaar, weten de kranten. Hij werd gereanimeerd en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De wedstrijd werd afgelast.