• home
 • video
 • pas verschenen

  Doelman stopt na schorsing van 17 speeldagen

  Al Wasl-doelman Naser deelt een klap uit aan Quique Sanches Flores.

  De doelman van Al Wasl, Majed Naser, beëindigt zijn carrière. Hij neemt deze beslissing nadat hij geschorst werd voor maar liefst 17 speeldagen. Naser kreeg de schorsing voor een klap die hij uitdeelde aan Quique Sanches Flores, trainer van Al Ahli.

  Al Wasl, een club uit Dubai, is het team van Diego Maradona. Naser deelde de klap uit na een 1-0 nederlaag tegen Al Ahli. De keeper is pas 27. De schorsing zou hem aan de kant gehouden hebben voor de rest van het huidige seizoen en een groot deel van het volgende.

  "Ik geef toe dat mijn reactie niet kan, maar ik werd geprovoceerd door Flores. Ik vind de straf veel te zwaar en beëindig daarom mijn carrière. Ik wil niet dat mijn club boet voor mijn daden", reageert Naser.

  Al Wasl is verrast en hoopt dat Naser alsnog zal terugkomen op zijn beslissing.