• home
 • video
 • pas verschenen

  Cazorla's pareltje schenkt Malaga punt bij Real

  Het doelpunt van Benzema volstond niet voor de zege voor Real.

  Real Madrid heeft op de valreep punten laten liggen. De toegevoegde tijd tikte al weg, toen Santi Cazorla Malaga met een heerlijke vrije trap op 1-1 bracht.

  Real had de wedstrijd in handen, maar de organisatie bij Malaga klopte. Eén keer haperde de defensie toch. Ronaldo zette zich door op links en lepelde de bal naar Benzema, die helemaal vrij aan de tweede paal kon binnenkoppen. Real verzuimde de score uit te diepen, wat in de laatste minuut werd afgestraft.

  De bezoekers versierden een vrijschop net buiten de zestien. Cazorla eiste de bal op en joeg de bal staalhard, maar met finesse in de rechterbovenhoek.

  Valencia is met 0-3 gaan winnen in Bilbao, dat van de week nog Manchester United uit de Europa League kegelde. Soldado was de beul met dienst voor Valencia. De aanvaller nam alle doelpunten voor zijn rekening.