• home
 • video
 • pas verschenen

  Riga spreekt individueel met al zijn spelers

  "Wat voorbij is, is voorbij. OHL is immens belanrgijk", zegt José Riga.

  De klap in Hannover (4-0-nederlaag in de Europa League) heeft blijkbaar toch serieus nagezinderd in Luik. Standard-coach Riga heeft zijn discipelen de afgelopen dagen geslagen en gezalfd. "Tegen OHL verwacht ik een reactie", beklemtoont hij.

  Riga heeft zijn spelers één voor één bij zich geroepen voor een gesprek. "Daar had vooral ík nood aan", zegt de coach van Standard in Het Laatste Nieuws.

  "Donderdagavond ben ik flink uitgevlogen. Ik heb de spelers op hun dwalingen gewezen, maar heb tegelijkertijd ook mijn vertrouwen beklemtoond."

  "Voelt Ciman zich de zondebok na zijn vroege wissel in Duitsland? Ik moest ingrijpen na een catastrofale start. Ik verving hem, omdat ik op zijn positie ook Opare heb. Die is sinds zijn terugkeer van de Afrika Cup goed bezig op training."

  "Maar wat voorbij is, is voorbij. De wedstrijd zondag thuis tegen OH Leuven is immers immens belangrijk. Na elke klap die we dit seizoen incasseerden, hebben we goed gereageerd. Ik verwacht zondag hetzelfde."