• home
 • video
 • pas verschenen

  Gillet: "Kapper gaf zetje voor nieuwe haarsnit"

  Guillaume Gillet was zijn lange haar beu, maar had toch wat schrik voor een korte snit.

  In de aanloop naar de wedstrijd op STVV werd één speler bij Anderlecht druk gesolliciteerd. Guillaume Gillet loopt in de kijker met zijn ingekorte kapsel. Hij doet zijn verhaal in Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen.

  Na de geboorte van zijn eerste zoon Roméo vond Gillet de tijd rijp om zijn leven nog wat meer te veranderen met een nieuwe haarsnit. "Veel mensen herkennen me niet meer", zegt Gillet.

  "In de week kwam de baas van een restaurant naar onze baby kijken en vroeg hij aan mijn partner "Is Guillaume op training misschien?". Terwijl ik dus gewoon naast hem stond..."

  "Ik was dat lange haar beu en wilde absoluut iets anders. Maar als puntje bij paaltje kwam, durfde ik niet. Uiteindelijk gaf mijn kapster me een zetje."

  Het korte haar van Gillet zal hem op het veld helpen. "Dat lange haar was soms ergerlijk bij het koppen. Dat probleem is voor enkele maanden opgelost."

  "Tijd was niet rijp voor een transfer"

  In de winter sloeg Gillet een bod af van het Turkse Galatasaray. "Ik praatte met hen en kon er veel meer verdienen dan in Brussel. Bovendien lijkt Istanbul mij een toffe stad."

  "Maar de tijd was niet rijp voor een vertrek. Ik heb hier een contract tot 2016 en ben zeer gelukkig. Als ik hier goed blijf presteren, zal ik deze zomer genoeg keuzes hebben."

  "Sinds de geboorte van mijn zoon is bij ons een nieuw leven begonnen. Ik moet 's nachts wel eens opstaan, maar de dag voor een wedstrijd slaap ik wel apart."