• home
 • video
 • pas verschenen

  Mathijssen: "Onze thuisreputatie eer aandoen"

  Beerschot speelt zijn laatste twee wedstrijden van de reguliere competitie tegen Lokeren (zondag) en Kortrijk (woensdag), de twee bekerfinalisten. Trainer Jacky Mathijssen ziet het tweeluik als een goeie test. "KVK en Lokeren ambiëren Play-off I, iets wat wij volgend jaar ook willen", zegt hij.

  "De vraag is: hoe ver staan wij in verhouding tot Lokeren en Kortrijk? Een interessante uitdaging: wat hebben wij en wat hebben zij meer dan wij op dit moment?"

  "Lokeren zit in een superperiode", weet Mathijssen. "Het kan als het ware twee teams opstellen. Het zal in functie van de bekerfinale misschien al wat proberen. Zij zitten boordevol vertrouwen, wij hebben wat problemen."

  Beerschot mist Losada (schorsing) en De Decker (blessure). "Onze topschutter en onze aanvoerder vervang je niet zomaar. Gelukkig hebben we een super thuisreputatie, die willen we alle eer aandoen."