• home
 • video
 • pas verschenen

  Brylle: "Carlos Bacca is geen miskoop"

  Brylle: "Bacca staat fysiek niet waar hij moet staan"

  De Colombiaan Carlos Bacca werd in de winterstop met luide trom binnengehaald door Club Brugge. Maar intussen is het erg stil geworden rond de spits. "Club moet niet verwachten dat hij dit seizoen een volledige match zal spelen", zegt spitsentrainer Kenneth Brylle.

  Kenneth Brylle stelt in Gazet van Antwerpen vast dat Carlos Bacca aanpassingsproblemen heeft en dat hij daarom niet meer in beeld is. "Een ander werelddeel, een ander voetbalklimaat. Je mag dat niet onderschatten."

  "Maar hij moet zich niet verschuilen achter de taal of zijn begeleiders. Hij moet zelf toenadering zoeken tot de andere spelers. Bovendien staat hij fysiek nog niet waar hij moet staan."

  "Toch zal hij er komen, al duurt het wat langer dan gedacht. Hij is doelgericht, heeft een neus voor goals en is supersnel. Ik wil me 110% concentreren op hem, want hij moet hier slagen. Hij is geen miskoop."