• home
 • video
 • pas verschenen

  Broos: "Jammer, want ik was hier graag"

  Hugo Broos heeft tijd over om een dagboek bij te houden.

  Hugo Broos heeft sinds zijn ontslag bij Al-Jazira tijd voor andere dingen. "Mijn meubels verkopen en genieten voor ik terugkeer naar België", schrijft Broos op de voetbalsite nr10.be.

  Broos was in Abu Dhabi assistent van Frank Vercauteren. Vorige week werden ze allebei de laan uitgestuurd. "Sportief kan het bestuur van Al-Jazira dat ontslag nooit verantwoorden", schrijft Broos in zijn dagboek.

  "Het was een verrassing, al voelden we dat enkele zaken niet goed zaten. Een aantal vooraanstaande spelers heeft het ontslag in de hand gewerkt. Jammer, want ik was hier graag."

  Broos wordt volgende maand 60. De afgelopen jaren lag de coach Broos niet in de bovenste lade bij de clubs in onze eerste klasse. Maar hij de houdt de moed erin: "Ik sluit niks uit."

  "Alle competities zitten in een beslissende fase. Dus verwacht ik de komende weken niet veel. Wie weet, blijf ik ook in de toekomst assistent van Vercauteren. De samenwerking verliep erg vlot."

  "Maar voorlopig wil ik nog even genieten van het goede weer. Wie weet, rijden mijn vrouw en ik nog naar Oman. De familie is in elk geval blij dat ik terugkom. Thuis zijn, is eenvoudiger."