• home
 • video
 • pas verschenen

  "Moeten uitkijken voor een agressief Standard"

  "We hebben al gezien wat voor een kracht van Standard uitgaat", waarschuwt Mirko Slomka.

  Hannover 96 spreekt in zijn voorbeschouwing op de Europa League-return tegen Standard met twee woorden. De Duitsers beschikken na de 2-2 uit de heenmatch over de beste papieren, maar blijven bescheiden. "Standard is een ploeg die vanuit het niets toeslaat."

  Het 2-2-gelijkspel in Luik doet het beste verhopen voor Hannover. Toch spreken de Duitsers in hun voorbeschouwing met veel respect over de ploeg van José Riga.

  "Standard is een ploeg die vanuit het niets kan toeslaan", zegt trainer Mirko Slomka.

  "We hebben in de heenmatch een klein voordeel afgedwongen en spelen nu voor een uitverkocht huis, maar we hebben in het verleden al kunnen zien wat voor een kracht van Standard uitgaat."

  "Het wordt vooral weer opletten voor hun goeie aanvallers en zeer agressieve middenvelders. 0-0 zou voor mijn jongens volstaan, maar wij zijn een team dat altijd vol voor de overwinning gaat."

  Schlaudraff: "Alles geven in loodzware wedstrijd"

  Slomka mag in zijn selectie opnieuw Jan Schlaudraff, er niet bij in Luik, begroeten. "Mijn rugproblemen door een verkeerde beweging liggen in principe achter mij", zegt één van de creatieve breinen van Hannover 96.

  "We zijn enorm gemotiveerd. We hebben al meer bereikt dan de meesten voor het seizoen hadden gedacht, maar we willen het Europese pad nog niet verlaten. De match vanavond kondigt zich aan als loodzwaar, maar we zullen alles geven."

  "We moeten, met de steun van onze supporters, het heft meteen in handen nemen en als eerste scoren. Als dat lukt, kunnen we geschiedenis schrijven voor deze club."