• home
 • video
 • pas verschenen

  Wozniacki: "Ze was gewoon beter dan ik"

  Wozniacki bereidt zich nu voor op het toernooi in Miami.

  Caroline Wozniacki heeft in de achtste finales van Indian Wells in twee sets verloren van Ana Ivanovic (WTA-16). Wozniacki zocht niet naar excuses: "Ze was gewoon beter dan ik. Ik gaf haar de tijd om te doen wat ze wou."

  Maandag was Wozniacki (WTA-4) nog diep moeten gaan in haar derde ronde tegen de Zweedse Arvidsson. Ze wist de wedstrijd pas te winnen na drie slopende sets. Ook in haar achtste finale tegen Ivanovic liep ze voortdurend achter de feiten aan.

  "Ze sloeg de bal erg hard. Ik stapte te veel achteruit en dat gaf haar de tijd om te doen wat ze wou", zegt Wozniacki. "Ik moet me nu even terugtrekken en een paar puntjes verbeteren. Ik hoop sterk terug te komen op het toernooi van Miami."

  Het toernooi van Miama start volgende week dinsdag.