• home
 • video
 • pas verschenen

  Lierse versterkt zich met Egyptenaar Farag

  Voorzitter Maged Samy ziet een landgenoot naar Lier komen.

  Lierse heeft zich versterkt met een Egyptenaar. Het heeft voor volgend seizoen Ahmed Samir Farag aangetrokken. Hij komt over van het Egyptische Al Ismaily en tekende in Lier een contract voor twee seizoenen.

  De 25-jarige international kan op elke positie links uit de voeten, zowel in het middenveld als in de verdediging.

  "We volgen deze speler al geruime tijd, onze technische staf is hem ook verschillende keren gaan scouten", zegt CEO Jesse De Preter. "Farag wordt op basis van deze scouting beschouwd als een aanwinst op de linkerflank."

  Voor Lierse is het de eerste aanwinst voor volgend seizoen. Eerder tekende Chris Janssens al voor twee jaar bij als hoofdcoach.