• home
 • video
 • pas verschenen

  "Alles in Hannover hangt af van Tchite en Cyriac"

  Dante en De Camargo draaien een sterk seizoen met Gladbach. De club staat derde in de Bundesliga.

  Morgenavond moet Standard, na de 2-2 op Sclessin, stevig aan de bak in Hannover, wil het de kwartfinales van de Europa League bereiken. Ex-Standard-coryfeeën Igor De Camargo en Bonfim Dante, nu aan de slag in Duitsland, geloven erin.

  Standard speelt morgen om 19u de return van zijn 1/8e finale tegen Hannover (heen: 2-2). De match is live te zien in Sporza op Canvas en via onze livestream. Of u kunt ook luisteren naar Sporza Radio als u in de auto zit.

  Wie zeker naar de match kijken, op televisie dan, zijn Igor De Camargo en Bonafim Dante. De twee Mönchengladbach-spelers met een Luiks verleden wonen op 100 meter van elkaar en hebben al afgesproken. Ze geven hun ex-ploeg een goeie kans om door te gaan.

  "Maar alles zal afhangen van het duo Cyriac-Tchite", luidt het in Sudpresse. "Dat duo kan Hannover met zijn snelheid pijn doen. Alleen is de vraag: welk rendement halen de twee Standard-spitsen?"

  "Standard zal 90 minuten hard moeten werken en een hele match lang moeten voetballen zoals in de eerste helft op Sclessin. Hannover is geen ploeg van individu's. Het stoelt op solidariteit en gaat altijd tot het uiterste."