• home
 • video
 • pas verschenen

  Xavier Malisse: "Ik ben niet radeloos"

  Malisse: "Eigenlijk begon mijn seizoen pas in februari."

  Dit jaar is Xavier Malisse er nog niet in geslaagd twee matchen na elkaar te winnen, maar in paniek slaan doet hij niet. "Ik wil nog één à twee jaar tennissen", zegt de 31-jarige Belg.

  Malisse (ATP-67) verloor in de tweede ronde van Indian Wells kansloos van Radek Stepanek. "Nochtans was ik super in mijn eerste wedstrijd. Stilletjes aan begint mijn tennis op niveau te komen. Ik ben niet radeloos", zegt hij in La Dernière Heure.

  Malisse was ziek in januari en liep daarna een blessure op. Op de Australian Open gaf hij zelfs op. "Eigenlijk is mijn seizoen dus pas begin februari begonnen."

  "Ik heb nog zin om één of twee jaar op het circuit te spelen. We zien wel wat ik ervan terechtbreng." De Davis Cup speelt Malisse niet meer. "Ik hield ervan, maar het is tijd voor iets anders. Tijd om me te concentreren op mijn eigen prestaties en plaats te maken voor Bemelmans en Goffin."