• home
  • video
  • pas verschenen

    Ronaldo: "Mourinho blijft bij Real Madrid"

    Volgens de geruchtenmolen zou trainer José Mourinho deze zomer Real Madrid verlaten. Sterspeler Cristiano Ronaldo hecht weinig geloof aan het verhaal. Dat heeft hij gezegd aan de vooravond van het Champions League-duel tegen CSKA Moskou.

    "Mourinho blijft bij Real Madrid, hij zal ons niet verlaten", zegt Ronaldo over zijn landgenoot. Mourinho zelf zegt dat een verlengd verblijf niet afhangt van de Champions League. "Ik beslis niet over mijn toekomst op basis van één match of trofee. Maar de club kan mij altijd ontslaan", aldus Mourinho.

    Ronaldo werd ook om een reactie gevraagd op de vijf goals van Lionel Messi tegen Leverkusen. "Ik ben blij voor hem en voor het voetbal", zei de ster van Real. "Maar ik kijk niet naar anderen, ik focus op mezelf en op het team. Als de ploeg wint, dan ben ik gelukkig."