• home
 • video
 • pas verschenen

  Beerschot praat tot 30 maart niet met de pers

  Beerschot heeft tot 30 maart, het begin van Play-off II, een algemene persstop ingelast. "We willen de interne rust herstellen", klinkt het op het Kiel, "na de aanhoudende stroom aan potentieel destabiliserende berichten."

  Beerschot wil de rust laten terugkeren op het Kiel na geruchten over een mogelijke trainerswissel. Veel journalisten probeerden te weten te komen of het klopt dat Beerschot met ex-Club-coach Koster praat om Mathijssen op te volgen.

  Beerschot ontkent dat met klem en grijpt met een persstop in omdat het vindt dat de geruchten de club potentieel destabiliseren.

  "Tot 30 maart zal er nog wel officieel gecommuniceerd worden vanuit de club en officieus via Facebook en Twitter, maar medewerkers van de club zullen niet beschikbaar zijn voor interviews", klinkt het.

  "Ik kan niet langer dulden dat we in een slecht daglicht worden geplaatst", zegt voorzitter Patrick Vanoppen. "We hebben nu nood aan rust om een aantal belangrijke dossiers af te kunnen werken, zonder dat we de hele tijd moeten reageren op allerlei mediaberichten die meestal nergens op slaan."