• home
 • video
 • pas verschenen

  KVM haalt middenvelder uit 2e, ontslaat Alibec

  Joachim Van Damme in duel met Perbet.

  KV Mechelen heeft met Joachim Van Damme een eerste aanwinst voor het komende seizoen beet. KVM plukt de 20-jarige Belgische middenvelder weg bij tweedeklasser Waasland-Beveren, waar hij einde contract was. Intussen staat spits Alibec op straat.

  Joachim Van Damme is een jeugdinternational en tekende voor twee jaar bij KV Mechelen. Hij stond in de belangstelling van verschillende eersteklassers.

  KVM heeft maandag ook afscheid genomen van een speler. De club heeft Denis Alibec ontslagen. "Alibec zal niet meer voor ons voetballen", klinkt het Achter De Kazerne. "We zetten zijn contract met onmiddellijke ingang stop. Er zijn dingen gebeurd die niet door de beugel kunnen, maar we geven geen details."

  Alibec, een Roemeense spits die gehuurd werd van Inter, speelde in 11 competitiematchen en één bekerduel mee.