• home
 • video
 • pas verschenen

  Hoho: "Czestochowa is eerste echte topper"

  Hoho (archieffoto) mag niet meespelen tegen de Polen.

  Woensdag speelt Menen in Polen de heenwedstrijd van de halve finales in de Challenge Cup. De tegenstander is Czestochowa. Kristof Hoho blikt vooruit naar de wedstrijd bij Sporza.

  "Met Czestochowa krijgen we een eerste echte topper in deze competitie voorgeschoteld. Iedereen is gelukkig dat we de halve finales in deze Europese competitie bereikt hebben, maar we willen meer: de finale. Het zal moeilijk worden in Czestochowa, maar we spelen de return thuis en dat kan een voordeel zijn."

  "We zijn de tegenstander momenteel nog aan het analyseren. Alles weten we nog niet, wel dat ze sterk kunnen opslaan."

  Hoho zelf zal geen bijdrage kunnen leveren aan het spel van Menen. "Ik heb dit seizoen al Europees gespeeld met de Oostenrijkse club Aich/Dob, waar ik tot december was. Het doet pijn dat ik niet mag meedoen, maar ik reis mee als fan."

  De grote massa heeft Menen nog niet gelokt in de Challenge Cup. Hoho: "Dit is nochtans niet zomaar de derde Europese beker. Hier spelen ook topclubs in en een aantal van hen is al uitgeschakeld."

  "Of de opeenvolging van matchen niet te veel wordt? Het kan tot vermoeidheid leiden, maar we zijn een profploeg en mogen dat niet inroepen als excuus."