• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Wijk: "Promotie is enige wat telt"

  Dennis van Wijk heeft zijn debuut niet gemist bij Charleroi. Wetteren ging vlot voor de bijl. En door het verlies van concurrent Eupen loopt de leider in tweede klasse drie punten uit. "De voorzitter is tevreden", lacht Van Wijk.

  Wetteren was geen partij voor leider Charleroi. De 3-0-eindstand stond al na een halfuur op het bord.

  "We zijn super begonnen", zegt coach Dennis van Wijk, die zijn debuut maakte, in een interview met Sporza. "Met twee aanvallende middenvelders en twee flanken hebben we druk gezet. Wetteren kwam snel in de problemen."

  "Daarna begonnen we te twijfelen tussen aanvallen of verdedigen: dat is nooit goed. De overwinning is het belangrijkste. Een schoonheidsprijs wil ik niet winnen, promoveren met Charleroi is het enige dat telt. En de voorzitter is tevreden. Dat is niet zijn gewoonte", lacht Van Wijk.