• home
 • video
 • pas verschenen

  Ibrahimovic schiet haarband naar journaliste

  Zlatan Ibrahimovic scoorde zondag tegen Lecce.

  Zlatan Ibrahimovic is er weer in geslaagd de goegemeente in de gordijnen te jagen. De aanvaller van Milan kreeg het zondag aan de stok met een journaliste van tv-station Sky Sport Italia. Ibrahimovic bood wat later wel telefonisch zijn excuses aan.

  Vera Spadini vroeg na de 2-0 van Milan tegen Lecce aan Ibrahimovic of hij nog boos was op coach Massimiliano Allegri. Allegri zou dinsdag na de 3-0 op Arsenal de volle laag hebben gekregen van Ibrahimovic.

  "Boos, op wie? Waarom? Heb je me boos gezien? Sommige mensen zouden beter zwijgen", zei Ibrahimovic. "Niemand is gelukkig na een nederlaag en ik ben geen uitzondering."

  Tijdens zijn volgende interview nam hij Spadini nog eens op de korrel ("Wat sta je nu te kijken? Ga koken") en schoot hij zijn haarelastiekje (buiten beeld) naar de journaliste. Wat later belde hij Spadini om zijn excuses aan te bieden.

  Bekijk het interview:

  Ibrahimovic tegen journaliste: "Wat sta je zo te kijken?"