• home
 • video
 • pas verschenen

  Westerlo recupereert in één klap zes spelers

  Gunther Vanaudenaerde is na vier maanden terug.

  Dit weekend wordt er niet gevoetbald, maar Westerlo is klaar voor de laatste rechte lijn en de strijd om het behoud. Het verwelkomt in één klap maar liefst zes spelers terug uit blessure. "Nu kunnen we met nieuwe moed play-off 3 aangaan."

  Jef Delen, Steven De Petter, Geoffrey Cabeke, Thiago Cardoso, Shlomi Arbitman en Gunther Vanaudenaerde zijn de spelers waar trainer Jan Ceulemans weer op kan rekenen. Stuk voor stuk spelers die in aanmerking komen voor een basisplaats.

  "Nu kunnen we met nieuwe moed play-off 3 aangaan", zegt Vanaudenaerde in Gazet van Antwerpen. Rechtsback Vanaudenaerde stond sinds 5 november aan de kant.

  "Het waren drie lange maanden sinds mijn enkeloperatie op 5 december. Maar ik heb me sterk gehouden en ben hard blijven werken aan mijn terugkeer."

  "De terugkeer van het zestal geeft een boost aan de selectie. Voor een ploeg in onze situatie is het extreem belangrijk om dragende spelers te hebben. Dit zal ook de concurrentie aanscherpen en de groepssfeer versterken."

  De zes die terugkeren en hun laatste match:

  • Gunther Vanaudenaerde - 5 november
  • Shlomi Arbitman - 26 november
  • Thiago Cardoso - 10 december
  • Geoffrey Cabeke - 17 december
  • Jef Delen - 4 februari
  • Steven De Petter - 4 februari