• home
 • video
 • pas verschenen

  Hoefkens: "Hannover is ander team geworden"

  Carl Hoefkens werd met Club Brugge uitgeschakeld door Hannover.

  Standard ontvangt vanavond Hannover in de heenwedstrijd van de 1/8e finales van de Europa League. Van Club Brugge, dat in de vorige ronde uitgeschakeld werd door Hannover, krijgt Standard enkele tips.

  Standard speelde in de groepsfase al tegen Hannover (0-0 en 2-0-overwinning), maar kan maar beter niet met die wedstrijden vergelijken. Dat zeggen Club Brugge-spelers Carl Hoefkens en Thomas Meunier in Het Nieuwsblad.

  "Standard moet vooral niet denken dat het tegen dezelfde ploeg zal spelen als in de groepsfase", zegt aanvoerder Hoefkens. "Ze hebben een paar stevige versterkingen binnengehaald."

  "Vooral voor de aanvallers is het uitkijken. Die Diouf is levensgevaarlijk. Standard zal voortdurend uit zijn doppen moeten kijken, want ook op de counter kan Hannover stevig uithalen."

  Aanvaller Meunier waarschuwt voor de verdediging van Hannover: "De doelman is minstens even sterk als Bolat en de defensie schat ik zelfs sterker in. De verdedigers zijn bikkelhard in de duels en krijgen steun van de middenvelders."

  "Hun enige zwakke punt is misschien hun snelheid. Dat kunnen de aanvallers van Standard uitbuiten."