• home
 • video
 • pas verschenen

  Na Schleck geeft ook Bakelants ziek op

  Bakelants rijdt sinds dit seizoen voor Radioshack.

  Een vlaag van buikgriep teistert het peloton in Parijs-Nice. Bij Radioshack hebben Jan Bakelants en Joost Posthuma ziek moeten opgeven, nadat ook Andy Schleck gisteren al was uitgevallen. Ook Taylor Phinney (BMC), Kaisen en Hansen (Lotto-Belisol) gaven op.

  "Parijs-Nice is over voor me, ik had een heel slechte nacht. Ik hoop dat ik me snel beter voel", twitterde hij deze morgen.

  De renner van RadioShack was niet echt goed bezig in deze editie van de Koers naar de Zon: in de stand stond hij al op meer dan dertien minuten van Wiggins.

  Een aanval van buikgriep trekt door het peloton. Bij RadioShack gaven Andy Schleck, Bakelants en Posthuma allemaal op met buikgriep. Ook Taylor Phinney (BMC) gaat niet meer van start in de vierde rit.

  En ook Lotto-Belisol ontsnapt niet. Met Olivier Kaisen en Adam Hansen verliest de Belgische formatie ook twee van zijn renners.

  De vierde etappe in Parijs-Nice gaat vandaag over 178 kilometer van Brive-la-Gaillarde naar Rodez. U kunt de rit live volgen in ons Live Match Center vanaf 11.50u.