• home
 • video
 • pas verschenen

  STVV: "Jammer van het vrije weekend"

  "We hebben er alle belang bij dat de matchen elkaar snel opvolgen", zegt Bart Lammens.

  Komend weekend ligt de Jupiler League stil. De ploegen kunnen de batterijen opladen om hun eindsprint in te zetten, maar in Sint-Truiden hadden ze dat liever anders gezien na puntengewin tegen Lierse (1-1), Standard (0-0) en Zulte Waregem (1-0).

  "We hebben net drie wedstrijden niet meer verloren", zegt voorzitter Bart Lammens in Het Belang van Limburg. "Dus hebben we er alle belang bij dat de wedstrijden elkaar snel opvolgen."

  "Nu goed, het is niet zo. Het voordeel is dat de geblesseerden extra tijd krijgen om hun wonden te laten helen. Positief is ook dat onze volgende tegenstander Anderlecht is, sowieso een enorme stimulans voor de spelers."

  Door de betere uitslagen van de laatste weken zit Franky Van der Elst wat steviger op zijn stoel, want de geruchtenmolen kwam alweer op gang. Zo zou een comeback van Guido Brepoels voorbereid worden.

  Lammens ontkent in alle toonaarden: "Er zal in de auto al wel eens een woordje gezegd zijn over de trainer, maar Van der Elst is nooit een agendapunt geweest. Franky Van der Elst is en blijft onze trainer, ook in PO-3, en geniet voor 100% onze steun."