• home
 • video
 • pas verschenen

  Prins Harry sprint sneller dan Usain Bolt

  Prins Harry en Usain Bolt maken de bekende armbeweging.

  Usain Bolt is nog altijd de snelste man op aarde. Toch liet hij zich in zijn eigen thuishaven vloeren. Tegenstander was de Britse prins Harry. "Harry is een coole gast", zei Bolt, wereldrecordhouder op de 100 en de 200 meter.

  Op zijn rondreis door de Caraïben hield prins Harry halt in Kingston, de hoofdstad van Jamaïca. Onder massale persbelangstelling kreeg hij in het plaatselijke atletiekstadion een master class van niemand minder dan Usain Bolt.

  De les werd afgesloten met een race, die dankzij een valse start gewonnen werd door Harry. "Ik wil een herkansing op de Olympische Spelen in Londen", zei Bolt. "Maar Harry zei me dat hij het te druk heeft. Hij is een coole gast."