• home
 • video
 • pas verschenen

  Odoi: "Ik leer leven met mijn situatie"

  "Ik moet wachten tot iemand geblesseerd of geschorst is", weet Odoi.

  Denis Odoi had zich een mooiere transfer naar Anderlecht voorgesteld, maar zondag stond de verdediger toch nog eens in de basis. Paars-wit won met 4-0 van Cercle. "Onze verdediging heeft het werk goed opgeknapt", zegt Odoi.

  Denis Odoi kwam tegen Cercle aan de aftrap en dat was al weer geleden van de topper op Standard enkele weken geleden. "Ik moet altijd wachten tot iemand geblesseerd of geschorst is", zegt Odoi in Het Nieuwsblad. "Ik heb er intussen mee leren leven, al wil dat niet zeggen dat ik er tevreden mee ben."

  "Na mijn vorige basisplaats op Standard had ik dan ook niet verwacht dat ik in de ploeg zou blijven. De trainer heeft me daar geen uitleg over gegeven, maar dat hoefde ook niet."

  "Ik was zondag niet nerveus tegen Cercle. Het is niet gemakkelijk om maar om de zo veel matchen te mogen spelen, maar aangezien Juhasz ook tegen STVV geschorst is, hoop ik dan ook weer te spelen."

  "Tegen Cercle hebben we ons werk goed opgeknapt. Het was de eerste keer dat deze vier verdedigers (Deschacht, Wasilewski, Kouyaté en Odoi, red) samenspeelden, maar het liep wel lekker. Ik ben ook best tevreden over mijn eigen prestatie, al was ik soms wat slordig in de passing."