Joneleit maakt na zes maanden zijn comeback

di 6 maart 2012 07:44
Joneleit wordt eind augustus weggedragen uit de Cristal Arena.
De beloften van Racing Genk hebben maandagavond met 2-1 gewonnen van Club Brugge. Bij de thuisploeg speelde de 24-jarige Duitse verdediger Torben Joneleit één helft mee.

Joneleit scheurde op 27 augustus van vorig jaar in de match tegen KV Mechelen de voorste kruisband van zijn linkerknie en stond sindsdien aan de kant.

Twee weken geleden hervatte Joneleit de groepstrainingen. "Het voetballen verliep stroef, maar de knie zelf voelde goed aan", zegt een tevreden Joneleit in Het Belang van Limburg.

Club Brugge speelde met een piepjonge ploeg en Colin Coosemans tussen de palen. Coosemans moest zich na 26 minuten gewonnen geven op een rebound van Gerkens. Club herstelde luttele minuten later de orde met de 1-1 van Verstraete. Net voor tijd scoorde Limbombe voor Genk de 1-2.

In het klassement staat Anderlecht aan de leiding met 33 punten uit 18 wedstrijden. Standard telt twee punten minder. Bergen, Genk en STVV delen de derde plaats met 30 punten. Club Brugge staat achtste met 26 punten.