• home
 • video
 • pas verschenen

  Hannover mist pak sterkhouders in Luik

  Speciaal voor de gelegenheid ontwerpt Hannover shirts voor zijn fans.

  Hannover-coach Mirko Slomka moet puzzelen voor zijn Europese duel van donderdag op Standard. Hij mist een pak basisspelers door blessures, ziekte en schorsing.

  Middenvelder Manuel Schmiedebach (spierletsel) en aanvaller Mohammed Abdellaoue (griep) vliegen woensdag niet mee naar Luik. 

  Abdeallaoues maatje in de spits, Jan Schlaudraff, moet donderdag dan weer geschorst toekijken. Achter verdediger Emanuel Pogatetz (knie) staat nog een vraagteken. Hij kon dinsdag alvast niet meetrainen.

  Speciaal voor de gelegenheid liet Hannover "Lüttich reloaded"-shirts maken voor zijn supporters. Het is immers niet de eerste keer dat Hannover naar Luik komt dit seizoen. Ook in de groepsfase van de Europa League speelde de nummer zeven van de Bundesliga op Sclessin: eind november werd het 2-0.